::: USCCA.net :::

You may have too much horsepower if:

::: Amcartreff Roligheten :::
 


Plakat kommer.

SØRLANDSTREFFET 2020 arrangeres på Roligheten Campingplass i Kristiansand i tidsrommet 29.5-31.5.2020.  Innsjekk fredag 29.5 kl. 12.00.
Dette er Pinsehelga og langhelg og USCCA har inngått avtale med utleier av Roligheten om å kunne utvide treffet til og med mandag 01.06 kl.14.00 for de som ønsker en langhelg på Sørlandet.

Us Car Club Agder har inngått avtale med Dyreparken som er den nye driveren av Roligheten. Dette medfører at Dyreparken vil legge beslag på nedre del av campingplassen og USCCA arrangerer sitt tradisjonelle Sørlandstreff på øvre del av campingen.
Ny opp pusset sanitæranlegg med dusjer, toaletter og vasker med høy standard på treffområdet.

Priser innsjekk til og med søndag 31.5. kl.14.00:
Kr. 700.-  gjelder Bil/fører med tilhenger redskap( vogn, combi camp o.l.)
Kr. 700.- for Bobil/fører.
Kr. 500.- Bil/fører (uten tilhengerredskap, inkludert telt).
Kr. 500.-  pr. passasjer og medlemmer.
Det blir et tillegg på kr. 100.- pr. deltager for de som ønsker å være til mandag 1.juni.

Åpent for besøkende på lørdag/søndag kl. 11.00-18.00.
Voksne kr. 50.- pr pers. Under 16 år gratis.

Vi disponerer 2 stk. Glampingtelt med soveplass til 4-5 personer. Disse kan leies etter første man til mølla prinsippet (leie hele helga har fortrinnsrett).
Innkjørselen til treffområdet blir merket med skilt. Live musikk. Trefftelt, kiosk, m.m.
Mer info kommer etter hvert som det er på plass.

I følge Dyreparken inneholder hvert Glampingtelt 4-5 sengeplasser, minikjøkken,, sofa, lite kjøleskap og en liten benkeplass. Det er ikke kokemuligheter i teltet, men det er felleskjøkken på Dyreparkens del av plassen. De som leier kan bruke kjøkken hytta på Dyreparkens side uten ekstra omkostnigern. Stor terrasse på 12 m2 utenfor hvert telt med spisebord og benker til å nyte lange varme Sørlandsdager.  2 soverom, en dobbelseng, en køyseng og en enkeltseng . Dyner og puter er  inkludert. Innvendig størrelse på Glampingtelt er 16 m2. Bestikk og sevice må medbringes. Alt av sengetøy og hånkler må medbringes eller leies. Må rengjøres etter bruk.

I tillegg til de 2 Glampingteltene vi  disponerer har vi også fått 2 stk. Konglehytter. Disse har 4 sengeplasser og ligger på samme område som Glampingteltene.

Pris på leie Glampingtelt og Konglehytter er ikke fastsatt enda. Gå inn på Dyreparkens hjemmesider og se bilder av Glampingtelt. Mer info kommer etter hvert.

Det er mulig å leie sengetøy og kjøpe rengjøring fra Dyreparken. Prisene er ikke helt klare, men vil ligge på ca. kr. 125.- for pakke med laken, dyne og putetrekk pr.seng. Stort og lite håndkle ca. kr. 125.-. Rengjøring pr. overnattingshytte ca. kr. 500.- .

For å få tillgang til sanitæranlegget må det kjøpes et adgangskort i Dyreparkens  resepsjon på Roligheten. Dette koster et depositum på  kr. 100. og beløpet refunderes  ved utsjekk/innlevering.  For å dusje koster dette kr. 25.-  for 4 min. med varmt vann.  Ønsket beløp fylles på adgangskortet. Så man velger selv hvor mye man ønsker å fylle på. Rest på kortet tilbakebetales ikke. (Går ann å låne kort av hverandre).For kart, klikk her

 

 

 

Copyright © 2017 US Car Club Agder