::: USCCA.net :::

You may have too much horsepower if:

::: Sensommertreffet 2020 :::
 

 

US Car Club Agder arrangerer Sensommertreffet 2020.
Treffstart er fredag 21. aug kl. 1200 og avsluttes søndag 23. kl 1400

I følge gjeldende regler er det ikke tillatt med mer enn 200 deltakere i tillegg til arrangørens personell på treffet.

Sørlandstreffet 2020 på Roligheten Camping ble avlyst pga. Korona restriksjoner.Dyreparken som er driver av Roligheten Camping har gitt oss en mulighet for å arrangere Sensommertreffet 2020. Treffet vil følge de til enhver tid gjeldende Korona anbefalinger fra myndighetene og oppdaterte anbefalinger blir lagt ut før treffdato.

Priser innsjekk:


Kr. 550.-  gjelder Bil/fører med tilhenger redskap
( vogn, combi camp o.l.)

Kr. 550.- for Bobil/fører.

Kr. 450.- Bil/fører (uten tilhengerredskap, inkludert telt).

Kr. 350.-  pr. passasjer og medlemmer.

 

For kart, klikk her

Us Car Club Agder har inngått avtale med Dyreparken som er den nye driveren av Roligheten. Dette medfører at Dyreparken vil legge beslag på nedre del av campingplassen og USCCA arrangererer Sensommerstreffet 2020 på øvre del av campingen.
Innkjørselen til treffområdet blir merket med skilt. Live musikk. Trefftelt, kiosk,
Ny opp pusset sanitæranlegg med dusjer, toaletter og vasker med høy standard på treffområdet.

Vi disponerer 2 stk.Telhytter .

Telthyttene inneholder 4-5 sengeplasser, minikjøkken,, sofa, lite kjøleskap og en liten benkeplass. Det er ikke kokemuligheter i teltet. Stor terrasse på 12 m2 utenfor hvert telt med spisebord og benker til å nyte lange varme Sørlandsdager. 
2 soverom, en dobbelseng, en køyseng og en enkeltseng. Dyner og puter er inkludert.
Innvendig størrelse på Glampingtelt er 16 m2. Bestikk og sevice må medbringes. Alt av sengetøy og hånkler må medbringes eller leies.av Dyreparken. Må rengjøres etter bruk.

Vi disponerer også 2 stk. Konglehytter:

Konglehyttene inneholder 4-5 sengeplasser, inkludert dyner og puter. Ex sengetøy og håndklær (kan tas med eller leies gjennom uscca). Strøm, kjøkkenbenk med kjøleskap. Dobbelseng i den ene enden, sittegruppe i den andre enden, Sittegruppen har en ¨¨fold-ned-funksjon¨¨ som kan omgjøres til seng med mulighet for plass til 3 personer.

Pris på leie Glampingtelt kr 800 pr. natt og Konglehytter kr 950 pr. natt . Disse kan leies etter første mann/dame til mølla prinsippet (leie hele helga har fortrinnsrett) For ryddighetens skyld må vi ha forhåndsbetaling. Kan bestilles på jer-moe@frisurf.no

Det er mulig å leie sengetøy og kjøpe rengjøring av Dyreparken. Prisene er ikke helt klare enda, men vil ligge på ca. kr. 125.- for pakke med laken, dyne og putetrekk pr.seng. Stort og lite håndkle ca. kr. 125.-. Rengjøring pr. overnattingshytte ca. kr. 500.- .

For å få tillgang til sanitæranlegget må det kjøpes et adgangskort i Dyreparkens  resepsjon på Roligheten. Dette koster et depositum på  kr. 100. og beløpet refunderes  ved utsjekk/innlevering.  For å dusje koster dette kr. 25.-  for 4 min. med varmt vann.  Ønsket beløp fylles på adgangskortet. Så man velger selv hvor mye man ønsker å fylle på. Rest på kortet tilbakebetales ikke. (Går an å låne kort av hverandre).

 

 

 

 

Copyright © 2017 US Car Club Agder