::: USCCA.net :::

You may have too much horsepower if:

Bilder fra treffet i 2019
::: Sørlandstreffet Roligheten Camping 2022 :::

 

US Car Club Agder arrangerer Sørlandstreffet 27.-29. mai 2022.

Priser innsjekk og info kommer:


 

For kart, klikk her

Plakat kommer

Us Car Club Agder har inngått avtale med Dyreparken som er den nye driveren av Roligheten. Dette medfører at Dyreparken vil legge beslag på nedre del av campingplassen og USCCA arrangererer Sørlandsstreffet 2022 på øvre del av campingen samt noe av nedre del.
Innkjørselen til treffområdet blir merket med skilt. Live musikk. Trefftelt, kiosk,
Ny opp pusset sanitæranlegg med dusjer, toaletter og vasker med høy standard på treffområdet.

Vi disponerer x stk.Telhytter .

Telthyttene inneholder 4-5 sengeplasser, minikjøkken,, sofa, lite kjøleskap og en liten benkeplass. Det er ikke kokemuligheter i teltet. Stor terrasse på 12 m2 utenfor hvert telt med spisebord og benker til å nyte lange varme Sørlandsdager. 
2 soverom, en dobbelseng, en køyseng og en enkeltseng. Dyner og puter er inkludert.
Innvendig størrelse på Glampingtelt er 16 m2. Bestikk og sevice må medbringes. Alt av sengetøy og hånkler må medbringes eller leies.av Dyreparken. Må rengjøres etter bruk.

Vi disponerer også x stk. Konglehytter:

Konglehyttene inneholder 4-5 sengeplasser, inkludert dyner og puter. Ex sengetøy og håndklær (kan tas med eller leies gjennom uscca). Strøm, kjøkkenbenk med kjøleskap. Dobbelseng i den ene enden, sittegruppe i den andre enden, Sittegruppen har en ¨¨fold-ned-funksjon¨¨ som kan omgjøres til seng med mulighet for plass til 3 personer.

Pris på leie Glampingtelt x pr. natt og Konglehytter kr x pr. natt . Disse kan leies etter første mann/dame til mølla prinsippet (leie hele helga har fortrinnsrett) For ryddighetens skyld må vi ha forhåndsbetaling. Kan bestilles på jer-moe@frisurf.no

Det er mulig å leie sengetøy og kjøpe rengjøring av Dyreparken. Prisene er ikke helt klare enda, men vil ligge på ca. kr. x for pakke med laken, dyne og putetrekk pr.seng. Stort og lite håndkle ca. kr. x.-. Rengjøring pr. overnattingshytte ca. kr. x.- .

For å få tillgang til sanitæranlegget må det kjøpes et adgangskort i Dyreparkens  resepsjon på Roligheten. Dette koster et depositum på  kr. x. og beløpet refunderes  ved utsjekk/innlevering.  For å dusje koster dette kr. x.-  for 4 min. med varmt vann.  Ønsket beløp fylles på adgangskortet. Så man velger selv hvor mye man ønsker å fylle på. Rest på kortet tilbakebetales ikke. (Går an å låne kort av hverandre).

 

 

 

Copyright © 2017 US Car Club Agder